Sandra Brown „Spąstai“


Sandra Brown
„Spąstai“
„Alma littera“ 392 psl. 2008 leidimo metai

Pirmiausiai pasakysiu, kad man ši knyga patiko. Ji parašyta 2003 metais. Perskaičiau gal per pora vakarų, nes nesinorėjo atsitraukti, labai jau smalsu buvo kas ir kaip.
Ne visada žmogus, kurį mes pažįstame buvo ar yra toks. Kartais tai ką matome yra tik žmogaus kaukė. O ir kaukė gali būti ne viena.  Darbe garsi ir garsėjanti savo principais chirurgė Renė, namuose pedantiška atsiskyrėlė.  Ji gyvena uždarą gyvenimą, neprisileidžia žmonių prie savęs. Savo principų vedama, matydama policijos darbo spragas, savo žodžiais ji išteisina samdomą žudiką, kuris vėliau pradeda ją persekioti meilindamasi. Žuvus Rene kolegai, su kuriuo ji konkuravo dėl aukštesnio posto, Rene tampa įtariamąja. O gal tai naujojo gerbėjo darbas?? Visa tai pradeda aiškintis  Vikas Tredgilas, kuris susižavi Rene.
Neaiškumai prasideda, kai Rene pradedama sieti su su samdomu žudiku, kai paaiškėja, kad savame miestelyje ji garsėja toli gražu ne nepriekaištinga reputacija...
Puiki knyga apie maištingą sielą, kuriai nesiseka. Kuri susiima, nutraukia visas sąsajas su buvusiu gyvenimu, verčia naują gyvenimo lapą ir ... ne visada taip gaunasi.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą