Stephanie Meyer „Brėkštanti aušra“


Stephanie Meyer
„Brėkštanti aušra“
„Alma littera“ 648 psl. 2009 leidimo metai

Pagaliau prisikapsčiau prie paskutinės knygos :)
Su didžiausiu nekantrumu pradėjau skaityti (tuo labiau, kad teko skaityti pdf formate, nes popierinio neturėjau).
Pagaliau vestuvės ir kaip tik su tinkamu jaunikiu ( fuuu, nes po trečios knygos buvau laaabai sunerimusi, kad pasirinks ne tą). Jaunųjų laimę atrodo apvainikuoja žinia, kad Bela laukiasi. Bet žinia tikrai nėra gera – atvirkščiai ji labai labai bloga... nes nei viena gyva moteris gimdžiusi vampyro kūdikį dar neišgyveno.
Kalenų šeimai iškyla sunaikinimo grėsmė, nes Volterai pradeda bijoti tvirtos Kalenų šeimos. Žinot tą posakį: „Kas ne su mumis – tas prieš mus“.
Puiki knyga, kuri prikausto nuo pirmo iki paskutinio žodžio, kaip ir kitos šios serijos knygos. Labai daug įvairių netikėtų situacijų. Dabar jau tiksliai žinau – kad geriausias, dėmesingiausias, labiausių labiausias vyras – vampyras.
Perskaičiau knygas, dabar galiu peržiūrėti filmus.

P.S. Peržiūrėjau filmus ir esu 100 % tikra, kad jei būčiau pirma pamačiusi filmą, nebūčiau skaičiusi knygos, nes nemanyčiau, kad man bus įdomu. O dabar gavosi atvirkščiai – džiaugiuosi, kad perskaičiau knygas, nes jos daug įdomesnės nei filmas. Filme yra praleista daug epizodų iš knygos, autorė nuostabiai perteikė išgyvenimus, mintis, ko filme negalėjau pamatyti.... Taip kad, jei mąstote ką pasirinkti filmą ar knygą – siūlau knygą, o paskui pažiūrėkit filmą ir pamatysite ką turėjau mintyje.

1 komentaras: