Sandra Brown „Liudytoja“

Sandra Brown
„Liudytoja“
„Alma littera“ 432 psl. 2011 leidimo metai

Nuostabi knyga! Džiaugiuosi „Pegaso“ akcija (ačiū) ir galimybe nusipirkti šią knygą su didele nuolaida. Nors ir paskutinė Sandros knyga kiek nuvylė ( o gal jau buvau persisotinusi šia autore), bet šią parsinešus puoliau skaityti. Truputį bijojau nusivilti, bet dabar galiu pasakyti – nuostabi knyga.  Puikus tekstas, įtaigus ir įtemptas siužetas, lengvai skaitosi. Skaitydami rasite visko įtampos, bėgimo, gaudynių, kraujo ir meilės (na kaip gi be jos Sandros Brown knygose).
Įdomu ir tai, kad knyga pasakojama dviem tarpsniais – kas buvo „tada“  ir kas vyksta  „dabar“. Paskui tie pasakojimai susieina į vieną pasakojimą. Kartais tokius pasakojimus labai sunku skaityti, nes reikia „persijungti“ ir susigaudyti apie kurį laikotarpį pasakojama. Šioje knygoje viskas vyksta labai sklandžiai.
Jeigu esate šios autorės gerbėjai arba teko perskaityti bent vieną jos knygą – būtinai perskaitykite ir šią.
Knygoje pasakojama apie Kendalę Diton – valstybės skiriamą advokatę. Kuri atvykusi į mažą miestelį tikisi padaryti karjerą, bet sutinka meilę ir išteka. Klausimas tik ar jos vyras yra tas kuriuo dedasi (oi, merginos, gal prieš tekėdamos atlikite namų darbus ir patyrinėkite savo būsimą šeimą)??? Kendalė (o gal ji ne Kendalė?), tapusi siaubingų apeigų liudininke priversta bėgti ir slapstytis, bei gelbėti savo ir kūdikio gyvybę. Tokiu būdu susipažįsta su JUO. Nors ir antraplanė, bet labai ryški asmenybė Rikė Sju, suvaidina toli gražu ne paskutį vaidmenį suvo draugės Kendalės gyvenime. Jau vien tik ko vertas jos susitikimas su dvyniais Krukais...
Skaitykite ir mėgaukitės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą