P.Robert Smith „Naktį parke aukštai medyje su ežiuku“

P.Robert Smith
„Naktį parke aukštai medyje su ežiuku“
„Vaga“ 224 psl. 2009 metų leidimo

Dar vienas nauja pažintis šiemet. Va tokių naujų autorių aš ir bijau. Nežinai ko tikėtis, ar sudomins ar nenuvils ir t.t. Kartais nusiperki knygą ir pradėjęs skaityti padedi į šalį neribotam laikui, o kartai negali atsitraukti nepabaigęs. Gerai, kad šios knygos neteko pirkti, nes būčiau pagailėjusi pinigėlių (nors ir nedidelių),nes kiek matau pardavėjas šią knygą jau spėjo nukainavo.
Tai gi, pasiruošiau maloniam skaitymui, bet... skaitymas buvo, o malonumo taip ir nesulaukiau. Ši knyga viena iš kvailiausių ir lėkščiausių mano skaitytų knygų. Siužetas padrikas, o gal geriau sakyti, kad siužeto neradau jokio. Kažkoks nevykęs bandymas pajuokauti ir parašyti satyrinį romaną. Arba pas autorių labai savitas humoras arba aš jau nieko nesuprantu. Tikiuosi autoriaus, labai neįžeisiu, bet man šios knygos rašymo stilius labiau priminė spuoguoto paauglio norą išsišokti ir sapaliones apie seksą, nei geros knygos siužetą.
Trumpai apie „siužetą“ : herojaus sužadėtinė miršta (bet nieko baisaus), jis susiranda dvi naujas drauges (tiksliau sekso partneres), kartais nori su jomis (su abiem atskirai, bet tuo pačiu metu) likti, o kartais jam nereikia nei vienos. Galiausiai jos abi (na atskirai, tik tuo pačiu metu) jį meta. Tai tiek apie siužetą.
Paieškojusi apie autorių neradau jokių žinių, tik tiek, kad ši knyga jo pirmoji. Bet vieną žinau tikrai – mano skaityta paskutinioji (nors niekada nesakyk niekada).
Skaičiau ir teigiamų atsiliepimų, todėl kiekvienas gali susidaryti savo nuomonę, o tam tereikia TIK perskaityti knygą. Linkiu gero skaitymo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą