Sandra Brown "Dūmų uždanga"

Sandra Brown
"Dūmų uždanga"
"Alma littera" 504 psl. 2010 leidimo metai.


Po pakankamai ilgo laiko, apsilankiau bibliotekoje ir parsinešiau visą kalną (net penkias :), nes daugiau neduoda) knygas. Viena iš jų Sandros Brown "Dūmų uždanga".
Šios autorės knygos, kaip senos draugės vizitai į namus. Per dažnai - pabosta, per retai - pasiilgsti. Todėl nieko nelaukus pasineriu į jos pasakojimą.
Taip, tai ta pati Sandra! Ir vėl ji jauna, graži, protinga ir vieniša, o jis atkaklus, tvirtas ir ištroškęs tiesos. Ir vėl neapykanta, tiesos paieškos ... meilė. Ech.
Brita Šeli, perspektyvi žinių reporterė, pakliūna į nepavydėtiną situaciją. Ji apkaltinama vietos didvyrio, policininko, Džėjau Burdžeso nužudymu. Viskas krypsta Britos nenaudai, jai vis sunkiau įrodyti, kad ir ji pati tapo auka.
Horizonte pasirodo jis, buvęs ugniagesys, Džėjaus vaikystės draugas, Ralis Ganonas. Kuris, pagrobdamas Britą, stengiasi išsiaiškinti ar ji nužudė Džėjų.
Nepasakosiu, kas buvo toliau, nes įvykių daug, jausmų begalė ir patikėkit ... suvienijus jėgas gali kalnus nuversti, o ir žmonės ne visada tokie kokiais dedasi.
Knyga, kaip ir visos Sandros Brown knygos, skaitosi lengvai, neperšokant nuo vienos minties prie kitos. Ji nuosekliai pasakoja istoriją, kurią gera skaityti norint atsipalaiduoti. Nors ir daugumos knygų siužetas labai panašus, bet kas kart randi naują atspalvį. Jos knygas priskirčiau prie atostogų romanų, kai pradedi skaityti nesinori atsitraukti, o kai baigi visada pagalvoji ...jau? Taip greitai baigėsi???

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą