Hanna Lindberg "Stokholmo paslatys"

 

Hanna Lindberg
"Stokholmo paslaptys"
Obuolys,  413 psl., 2018 leidimo metai

Šią knygą pirkau daug nesitikėdama, nes tai pirma šios autorės knyga, papuolusi į mano akiratį. Bet, kadangi, mėgstu skandinavų autorius rizika buvo 50/50....

Solveiga Berg, buvusi žurnalistė. Atleista, dėl neteisėtai gautos informacijos paviešinimą, bando kabintis į gyvenimą atsitiktiniais darbais ir elektroninio tinklaraščio, apie pramogų pasaulį rašymu. 

Tik, deja, jai ir čia nepasiseka, nes supermodelis Jenifer Leone, su kuria ji buvo sutarusi dėl interviu, nužudoma. Smalsumas ima viršų ir Solveiga pradeda šniukštinėti. 

Lenis Li,"Glam magazine" fotografas ir leidėjas, užsiima ne tik žurnalo leidimu, bet ir ypatingų, privačių vakarėlių organizavimu. Verslininkui, turinčiam kriminalinę praeitį (?) Jacobui Adleriui, planuojama gimtadienio šventė, kuri turėtų atnešti didelį pelną Leniui, jei tik kliento norai bus patenkinti, o jie nėra visai jau paprasti.

Stokholmo paslaptys, pirmoji knyga, kurią įvertinčiau XXLight. Man ji pasirodė ypač lengva. Jei ne kelios "smulkmenos", tokios kaip nužudymai, manyčiau kad skaitau glamūro žurnalo naujienas :)  Beje, knygoje vienas iš veikėjų estas ;)  

Skaitant visą laiką kirbėjo mintis, kad kažkas kažkur praleista ir nepasakyta, kad tai gal antroji autorės knyga. Kodėl atleido Solveiga? Kas ten per istorija su Danu Irenu? Kas nutiko Kalju sesei? Istorija nutyli.

Ar skaityčiau kitas jos knygas? Taip, žinoma. Tuo labiau, kad yra ir antroji knyga apie Solveigą.

Knygą, gera kaina ir nemokamu pristatymu, rasite čia: https://www.patogupirkti.lt - Stokholmo paslaptys"

Apie autorę http://hannalindberg.com/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą