Sandra Brown „Baltasis karštis“


Sandra Brown
„Baltasis karštis“
„Alma littera“ 436 psl. 2007 leidimo metai

O ar žinojote, kad Sandra Brown rašė ir Rachel‘ės Ryan, Laur‘os Jordan, bei Erin‘os St. Claire vardu? Aš ne. Dėkui visagaliui internetui, visa tai galima sužinot ir paskaityti Wikipedijoje. Nežinau, kaip kitiems, bet man smalsu, ne tik skaityti autoriau kūrinius, bet ir žinoti apie patį autorių.
Įdomu ir tai kad ši autorė knygas „kepa“ praktiškai kasmet. Ir iš kur ji ima visas idėjas knygoms? Jos galvelėje, ko gero veikia idėjų generatorius. Beje, labai puikus. „Baltajį karštį“ ji parašė 2004 metais.
Būna autoriai kurie rašo tik trilerius, o kiti tik romantinius romanus, o Sandra Brows sumeta šiuos žandrus į vieną katilą ir ištraukia nuostabų patiekalą – savo knygą.
„Baltasis karštis“ pasakoja, kaip duktė nori ištrūkti iš tėvo diktatoriaus, kuris labai turtingas ir valdo miestelį, gniaužtų. Net ir suaugusi, tapusi savarankiška, turinti savą verslą, net nenujausdama paklusta savo tėvo įgeidžiam. Šioje knygoje pasakojama apie maištaujančią sielą, norą gyventi savo gyvenimą, pabėgti nuo praeities šešėlių ir atsikratyti galimų skersvėjų. Autorė puikiai perteikia vidinę ir ir meilės dvikovą. Romane pilna intrigų, trilerio, romantikos peripetijų. Skaitosi labai lengvai, intriguoja, norisi sužinoti – kas bus toliau.
Ar verta skaityti? Tikrai taip, jei norite pailsėti ir atsipalaiduoti! Tokią knygą skaitant rudenį norisi sėdėti lauke (sūpuoklėse), įsisupti į pledą, pasiimti karštos kavos ar arbatos puodelį, jaukiai atsisėsti ir  m ė g a u t i s.  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą