Sandra Brown „Šalčio faktorius“

 Sandra Brown
„Šalčio faktorius“
„Alma littera“ 440 psl. 2007 leidimo metai

Su Sandros Brown kūryba susipažinau vienos mielos knygų pardavėjos patarimu.  Žinočiau jos vardą – būtinai parašyčiau, nes tai TIKRA knygų pardavėja, kuri įsiklauso, pataria, papasakoja. Taip sakant, nelieka abejinga ir pati mėgsta knygas skaityti, o ne tik parduoda. Ačiū. Beje, knygynas randasi Kaune Ožeškienės gatvėje, tik gaila, kad grožinės literatūros asortimentas ten sumažėjo iki minimumo.
Tiesą pasakius, tuo metu nežinojau, kokią knygą norėčiau skaityti. Ji kaip gydytoja išklausinėjo, kas man patinka ir pasiūlė Sandra Brown. Visada skeptiškai žiūriu į naujus rašytojus, bijau, kad nesusidraugausiu. Bet, kai pamilstu tai iki paskutinio kūrinio.
„Šalčio faktorius“ patiko nuo pirmo sakinio iki paskutinio. Nuostabiai parinktas siužetas, puikiai ir profesionaliai dėstomos mintys. Lengvas, atpalaiduojantis, atostogų romanas (net ir tada kai atostogos tęsiasi tik kelis vakarus). Puikiai persipina detektyvo ir meilės peripetijos. Skaitant puikia įsivaizduoji personažų jausmus, nes knyga įtraukia. Įtraukia taip, kad skaitydama negali atsiplėšti.
Knyga autorė parašė 2005 metais. 
Ar patarčiau paskaityti? Jeigu mėgstate detektyvus ir romantinius romanus - tikrai taip! Šios rašytojos knygoje gausite ir tai ir tai. Ne veltui Sandros Brown romanai išversti į  Ne veltui Sandros Brown romanai išversti į 30 kalbų ir išplatinta 70 milijonų tiražu (taip teigia užrašas ant knygos)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą