Sandra Brown „Rikošetas“


Sandra Brown
„Rikošetas“
„Alma littera“ 472 psl. 2010 leidimo metai


Perskaičiau Sandros Braun „Rikošetą“ ir ką....
Esu dalinai nusivylusi. Dažniausiai Sandros herojai policininkai būna „kieti vyrukai“ – principingi, mėgstantys savo darbą ir besiaukojantys jam. Nors ir turintys senų gyvenimiškų problemų praeityje, jas ten dažniausiai ir paliekantys.
O šioje knygoje superherojus policininkas Dankanas Hačeris, pamatęs vedusią moterį Elizą ( kuri vėliau tapo įtariamąja), taip pameta galvą ir mąsto tik apie vieną – kaip šaunu pasiguldyti ją į lovą. Aišku „mąsto“  jis ne ta galva, nes vos tik „pagalvojęs“  atiduoda „pagarbą stovėdamas“. Pusė knygos buvo net nejauku skaityti, kai kietas vyras tampa tokiu „apsiseilėjusiu skystablauzdžiu“. Ko gero net pačiai Sandrai pabodo jo toks vaidmuo, nes 338 psl. yra tokie žodžiai: „ ..., kaip įspūdinga turėti tokią didelę įtaką kitai žmogiškai būtybei, kaip svaigu turėti galios priversti žmogų už kelias palaimos minutes aukoti savo asmenybės vientisumą, sąžinę ir karjerą.“ 
Jeigu šią knygą traktuoti tik kaip detektyvą, tai jis tikrai labai vykęs.  Intriga išlaikyta nuo pradžios iki pačios pabaigos, ir ją nuspėti sudėtinga.  
Man šį jos knyga, nėra geriausia, bet kažkuo skiriasi nuo kitų jos knygų.
Šią knygą ji parašė 2006 metais.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą