Sandra Brown „Susikeitimas“

Sandra Brown

„Susikeitimas“
„Alma littera“ 472 psl. 2008 leidimo metai

„Susikeitime“ pasakojama apie identiškas dvynes seseris, iš kurių viena tokio susikeitimo metu nužudoma. Kita užima jos vietą, bet ar tikrai ji užėmė nužudytosios vietą, o gal tai ji ir yra tikroji? Skaudžiausia yra tai, kad ji priversta būti su vyru, kuris jai patinka ir kuris nėra tikras kuri iš seserų yra šalia jo. NASA astronautas pulkininkas Kristoferis Hartas pažino ir praleido nuostabią  naktį su ta kuri nužudyta, bent jau taip jis galvoja...
Astronautas ir likusi gyva sesuo Melina bando aiškintis – kas ir kodėl nužudė dvynę. Taip jie priversti būti kartu ir jausi įtampą vienas kito santykiuose, nes tarp jų mezgasi simpatijos, o nei vienas nenori įžeisti mirusios.
Taip, kai tenka trumpai nupasakoti neišduodant, gaunasi makalynė. O skaitant knygą visa to nėra. Ji skaitosi labai lengvai ir jau nuo pradžių, nepasitelkęs detektyvo įgūdžių, gali nuspėti kas ir kaip.
Knygoje, daug meilės  (bet tik pabaigoje tampa aišku ar ji laiminga, o gal  ne), daug įtampos (ieškant žudiko), rasinio netikrumo ( Hartas - turi indėniško kraujo , kuris nenori būti siejamas su indėnais, bet gal viskas pasikeis?).
Vienu žodžiu skaitykite ir mėgaukitės, nes aš tikrai mėgavausi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą