Stephen King „Gyvunėlių kapinės“

Stephen King
„Gyvulėlių kapinės“
„Eridanas“ (negaliu pasakyti, nes paskolinau knygą)

Nuostabi knyga, pagauna ir paskandina. Nuostabus rašytojas, savo žanro specialistas. Drįsčiau tvirtinti, kad siaubo žanro karalius.
Daugeliui, kartas nuo karto iškyla klausimas „kas jeigu“. Mes visi gedim savo artimųjų, gailim, kad kažko kažkada nepasakėm ar nepadarėm. Kartais, taip norėtumėm viską sugrąžinti ir atlikti, tai ko nespėjom padaryti ar pasakyti. Deja, realiai žmogaus, kuris mirė, jau neprikelsime. Stephen‘as King‘as tai pabandė – aišku tik savo romane. Žinote tą posakį „ kartą paragavęs negali sustoti“. Taip ir knygoje ..........., pavykus atgaivinti gyvūną (katę), galima pabandyti atgaivinti ir žmogų. 
Jei norite sužinote, kaip visa tai pasisekė – paskaitykite knygą. Esu tikra, jei esate siaubo žanro mėgėjas – tikrai patiks.
Knyga skaitosi labai lengvai, kaip ir minėjau – pagauna ir paskandina, tam, kad išplauktum turi užversti paskutinį puslapį, o iki jo plaukiasi labai lengvai.
Beje, kaip ir daugelis Stepheno Kingo romanų  šis yra ekranizuotas. Filmas, taip pat, labai patiko, bet patikėkit knyga – įdomiau. O žinot kodėl? Todėl, kad gali perskaityti veikėjų mintis :D


2 komentarai:

  1. kažkaip šiurpiai čia nuskambėjo... Daug tų Kingo knygų, tai atsirinkinėju, manau šitą dėsiu prie "skaityti" :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš ko gero visas jo knygas perskaičiau, kurios išleistos Lietuvoje. Manau, kad laikui bėgant paminėsiu visas.

    AtsakytiPanaikinti