Sandra Brown „Svetimas veidas“


Sandra Brown
„Svetimas veidas“
„Alma littera“ 528 psl. 2008 leidimo metai


Vyras su sūnumi padovanojo gimtadienio proga knygą – Sandros Brown „Svetimas veidas“. Labai rizikavo, nes jis knygų neskaito, bet žino, kad daugumą jos romanų turiu. Smagu buvo pažiūrėti į savo vyrus, kai paklausiau „ar jie tikri, kad jos neturiu“. Lėkė abu tekini pažiūrėti, bet neturėjau. Tai gi kaip ir dera, išpakavau dovaną (tiksliau nulėkiau skaityti).
Šią knygą priskirčiau prie Sandros geriausių knygų (bent jau dėl to, kad jis ne teisininkas, o ji ne šiaip pritrenkianti moteris).  Ir šioje knygoje vyrauja tam tikra tendencija – Jis pats nuostabiausias vyras, dėl kurio VISOS moterys svaigsta, Ji beprotiškai jį įsimylį (aišku – ideali figūra, aštrus protas, nuostabi išvaizda ir ir ir viską paaukotų dėl jo).
Jei rimtai – knyga puiki, geras, neįtikėtinas ir įdomus siužetas, šiek tiek skiriasi nuo kitų knygų. Susidariau nuomonę, kad autorė rašė knygą, bet tik pačioje pabaigoje sugalvojo kam suverti kaltę ir priskirti blogiuko vaidmenį. Net ir pagrindinė romano herojė sako, kad niekada negalėjo pagalvoti, kad ...... yra kaltas (visai kaip ir aš).
Ši knyga, lengvai skaitosi ir yra iš tų kurią pradėjus vakare gali nepastebėti, kad jau atėjo rytas. Meilės, ten daug (kartais jau „per saldu“), bet kai giliniesi į patį siužetą – gali pakentėti. Tai gi, jei kam patinka ši autorė, tai paskaitykite šią knygą – rekomenduoju.


2 komentarai:

  1. Prisimenu, kaip dar mokydamasi II bakalauro kurse ją skaičiau knygyne :) Manau, kad "Svetimas veidas" nuostabi knyga su puikiu siužetu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Puiki mintis, suteikti galimybę, skaityti knygyne knygas jų neperkant. Jau kelintą knygą taip skaitau (kai aplinkybės sutampa). Tylu, ramu ir dar kavyte mėgautis galima ....

    AtsakytiPanaikinti