Elizabeth Chandler „Angelo pabučiuota“


Elizabeth Chandler
„Angelo pabučiuota“
„Alma littera“208 psl. 2011 leidimo metai

Kartą vyras grįždamas iš „Maximos“ parnešė knygą. Keista, bet jis niekada vienas, be manęs, nepirko man knygų (todėl ir rašiau „kartą“).  Perskaičius pavadinimą, „Angelo pabučiuota „ iškarto suėmė toks lengvas pakrizenimas ir pasiteiravau ar knygą pirko pagal pavadinimą (tipo jis tas angelas). Na, nežinau kodėl pirko, bet LABAI džiaugiuosi, kad nupirko, galėtų dažniau.
Nežinau, ar pati būčiau pirkusi, nes nemėgstu knygų su pratęsimais. Paprasčiausiai neturiu tam kantrybės. Mėgstu sėsti perskaityti ir žinoti kuo baigėsi. O, ne laukti pratęsimo ir skaityti jį pamiršus apie tai kas buvo pirmojoje. 
Tai gi – perskaičiau.
Knyga labai lengva, ne tik turiniu, bet rašymo stiliumi. Skaitant, eilutės liejasi kaip upelis.  
Paėmus pirmą kartą knygą į rankas ir perskaičius pavadinimą, pagalvojau, kad knyga apie „vampyriadą“, nes būtent tai dabar „ant bangos“, bet klydau. Pirmoje knygoje rašoma apie pirmąją meilę, pirmą pirmos meilės netektį, sielos išgyvenimus. Kaip ne keista, bet žodis „angelas“ knygoje traktuojamas tiesiogiai. Siūlyčiau pradėti skaityti nusipirkus abi dalis, nes knyga parašyta didesnių šriftu nei kitos, todėl greitai skaitosi ir norėsit sužinoti kas bus toliau.
Ar man patiko ši knyga? Negalėčiau pasakyti, nes pirmoje knygoje NĖRA ISTORIJOS. Mano nuomone, tai tik ilgesnis prologas į kitą knygą. Taip ir nesupratau, ką autorė norėjo papasakoti. Gal sujungus antrąją knygą atsiras ir istorija. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą