Sandra Brown „Sveika, tamsa“


Sandra Brown
„Sveika, tamsa“
„Alma littera“ 504 psl. 2008 leidimo metai


Ši knyga, viena iš mano mėgstamiausių iš Sandros Brown knygų. Nesakau, kad vienintelė, bet viena iš....  „Sveika, Tamsa“ Sandra Braun  parašė 2003 metais.
Knygoje pasakojama, kaip Peris Gibson norėdama atsiriboti nuo savo ankstesnio gyvenimo  po  nelaimingo atsitikimo persikelia į mažą miestelį ir pradeda dirbti radijo stotyje naktimis. Taip, bandydama susikurti savo mažą pasaulėlį, kuriame ji gyvens viena. Ji veda romantiškos muzikos laidą naktinėtojams, kalba su jais ir nesitiki, kad vieną kartą paskambins Valentinas – pagrobėjas, žudikas.  Peris,  kreipiasi į policiją, ir tampa Valentino taikiniu. Jis vis sėlina ir artėja arčiau jos. Niekas nežino kas tas – Valentinas, o tai ir baisiausia, nes Valentinu gali būti bet kas iš jos aplinkos. Į pagalbą ateina policijos ekspertas Dinas Melojus – kuris kaip paaiškėja yra senas Peris Gibson pažįstamas, kurio ji tikrai nenorėjo sutikti. Naujai užgimsta senai rusenusi meilė, bet gal Dinas ir yra Valentinas? ??
Knyga kupina įtampos, meilės. Pradėjus skaityti nesinori paleisti. Verti puslapį po puslapio ir norisi sužinoti kas toliau. Nesvarbu, kad už lango jau naktis, bet norisi sužinoti kas ir kaip.
Ar skaityčiau dar? Taip, jau ir skaičiau ir dar skaityčiau.


2 komentarai:

  1. labai patiko ši knyga, bet esu tikra, kad ten buvo ne Melinda, o Melina :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, Melina. Džiugu, kad kažkas skaito ir pastebi klaideles, nes kartais nuo vardų gausos ir galva susisuka :) Bet, komentaras turėtų būti prie kitos knygos, nes Melina buvo "Susikeitime", o ne "Sveika, tamsa" ;)

    AtsakytiPanaikinti