Rachel Abbott "Prieik arčiau"

Rachel Abbott
"Prieik arčiau"
Jotema, 347 psl., 2021 leidimo metai

 
Užvertus paskutinį knygos puslapį sustoji ir kurį laiką susimąstai ... kur riba tarp to ko nori tu ir to kad tik galvoji jog to nori tu?

    Kai, gyvenimas tampa per sunkus ir negali pats išspręsti užgriuvusių problemų lavinos - ieškai pagalbos. Kartais, tokia pagalba padeda, o kartais tokios pagalbos dėka papuoli į dar sunkesnę padėtį. 

Keilė Boldvin, pavargusi nuo savo draugo Jano nuolatinio teroro, leidžiasi į kelionę, tikėdamasi, kad jai grįžus jis bus išsikrausęs iš jos namų. Bet, visos kelionės metu, Janas ne tik ją terorizuoja grąsinčiomis žinutėmis, skambučiais, elektroniniais laiškais, o panašu, kad ir nežada kelti kojų iš namų kuriuose taip patogiai įsitaisė. Keilė užsidaro savyje, ji bijo Jano pykčio, neturi artimų žmonių, nežino iš ko galėtų sulaukti pagalbos. Ji viena. Pagalba ir palaikymas atsiranda visai netikėtai. Kelionės metu ji susipažįsta su pagyvenusia, malonia pora. Senoji moteris, imasi globoti Keilę. Ar ta globa ir rūpestis padės moteriai ar ją nugramzdins giliau?

Vyriausias detektyvas inspektorius Tomas Daglasas imasi tirti parke rastos moters mirties aplinkybių. Atrodo taip lyg, moteris, mirė sava mirtimi, jei ne kelios keistos aplinkybės. 

Panašiomis aplinkybėmis buvo rasta dar viena, mirusi, jauna moteris, golfo lauke. Ar abi šios mirtys susiję? Jei taip, kas jas vienija?

Tai, iš ties psichologinis trileris, giliai įsirėžiantis į pasąmonę. Pažeista žmogaus psichika, hipnozė, manipuliacija, apsvaiginimas tau nežinant, depresija, visa tai šalia mūsų, tik mes to nežinome, kol patys su tuo nesiduriame.

Tai ne pirmoji, Rachel Abbot, skaityta knyga. Kaip ir ankstesnės jos knygos lengvai skaitomos. Pačioje pradžioje, gali atrodyti, kad vienu metu skaitai dvi knygas, kurios lyg dvi upės švelniai suplaukia į vieną. Pabaiga tokia, kad nesupranti ar ji baigiasi taip kaip rašoma ar tik tu galvoji, kad taip parašyta :)

Puiki autorė, puiki knyga. Ar skaitysiu dar jos knygų? Taip, žinoma.

Jei sudomino ir norite perskaityti (o aš tikrai rekomenduoju) knygą galite patogiai ir už gerą kainą įsigyti čia -> www.patogupirkti.lt Rachel Abbott "Prieik arčiau"


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą