Mary Higgins Clark „Kur tu dabar esi?“

Mary Higgins Clark
„Kur tu dabar esi?“
„Alma littera“ 286 psl. 2010 metų leidimo

Su Mary Higgins Clark kūryba esu susidūrusi anksčiau. O ir šią knygą skaičiau antrą kartą. Kadangi pirmą kartą ją skaičiau senokai ir spėjau primiršti, tai pamačiusi bibliotekoje pasiėmiau ir atgaivinau prisiminimus.
Knygoje pasakojama, apie tai kai dingsta Čarlzas Makenzis. Niekas nežino kas jam nutiko ar kur jis randasi, niekas per dešimtmetį nematė ir nesulaukė jokių žinių iš Mako, išskyrus jo trumpus skambučius mamai per motinos dieną. Vieno tokio skambučio metu Mako sesuo Karolina ištaria, kad jį ieškos ir suras brolį.
Taip jau nutinka, kad eidama iš baro dingsta mergina. Prisimenami ir ankstesni merginų dingimai, kurie sutapatinami su Mako dingimu. Įtarimai krinta ant dingusio Karolinos brolio. Vietoj to kad Mako ieškotų kaip dingusio žmogaus, policija, ieško jo kaip galimo nusikaltėlio.
Knyga puiki. Nors autorė parašiusi daug knygų, bet jos knygos visos skirtingos, kiekviena lyg gyventų savo gyvenimą ir pasakotų savo istoriją.. Mary Higgins Clark, puikiai valdo plunksną ir dėlioja mintis. Intrigą, ji, sugebėjo išlaikyti iki paskutinio puslapio.  Kaip prieskonį, prie trilerio, ji pabarsto ir romantiškų jausmų žiupsnelį.

Visada malonu sutikti „seną pažįstamą“ su nauja istorija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą